Diari Més

Laboral

Dow Ibèrica, una de les 50 millors empreses per treballar a Espanya

Great Place to Work atorga a Dow la sisena posició entre les empreses de 500 a 1000 empleats

Fotografia de família dels treballadors de Dow Ibérica a Tarragona.

Dow Ibèrica, una de les 50 millors empreses per treballar a EspanyaDOW

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dow Ibèrica, amb seu a Tarragona, ha estat seleccionada entre les 50 millors empreses per treballar a Espanya per l'organització Great Place to Work. Aquesta ha analitzat l’opinió d’un total de 385.023 empleats de 308 empreses de dimensions i sectors diversos. Dow ha assolit la sisena posició a la categoria de 500 a 1000 empleats.

El rànquing de las 50 empreses espanyoles que formen part de la llista es va fer públic el dia 30 de març per Great Place to Work, durant una cerimònia d’entrega de premis a Madrid pel seu quinzè aniversari. «Aquest és un gran reconeixement que ens acredita com el que som, una gran empresa per treballar a Espanya, i el seu prestigi no és només nacional si no que traspassa fronteres», declara Anton Valero, General Manager de Dow Chemical Ibèrica.

Amb presència a la península Ibèrica des de 1960, Dow Espanya compta amb 731 empleats repartits en les seves localitzacions: seu central i oficina de ventes a Madrid (96 empleats), i 3 centres situats a Tarragona (617 empleats), a Ribaforada i a Tudela, ambdós a Navarra, (18 empleats). A Tarragona s'hi ubiquen la Fàbrica d’Olefines o Complex Nord (planta d’Octé i el Cracker d’Etilé), ubicats a La Pobla de Mafumet, i les plantes de Derivats d’Etilè o Complex Sur, situat a La Canonja.

Segons Great Place to Work, les 50 millors empreses per treballar a Espanya el 2017 tenen en comú aspectes com la disposició de premis i pràctiques per a reconèixer esforços extraordinaris dels seus empleats, horari flexible i mesures de telefeina, ajudes a la formació i un codi de conducta per combatre la discriminació per sexe, edat, orientació sexual i religió, entre altres.

A la categoria de 500 a 1.000 treballadors destaquen, en ordre d’aparició al rànquing, les següents empreses: Mars, AbbVie, Janssen, Medtronic Ibérica S.A, Quintiles IMS; Dow Ibérica, Grupo DKV Seguros, Reale Seguros, Cbre, 3M España i GE Healthcare.

tracking