Diari Més

El 23è Festival Internacional de Dixieland s'inaugura, aquest dimarts, sobre un trenet turístic

El trenet està recorrent la ciutat des de les 18,30h a les 19,30h posant fi a la Rambla Nova

Acte de presentació del Festival Internacional de

El 23è Festival Internacional de Dixieland s'inaugura, aquest dimarts, sobre un trenet turísticLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En motiu del 23è Festival Internacional de Dixieland, l’Small River Dixie està presentant el festival recorrent amb música, aquest dimarts, la ciutat de Tarragona sobre un trenet turístic. Aquest acte, que es fa per segon any consecutiu, s’ha iniciat a les 18.30h i posarà fi a la Rambla Nova a les 19.30h. Mentrestant, els de TGN Swing els aniran acompanyant i ballant en les diferents parades que realitzi el trenet.

A les 20h, tindrà lloc el concert inaugural del Festival al Teatre Tarragona. Saphie Wells & the Swing Cats, que compten amb la participació del grup de ball Swing Maniacs, presentaran un repertori de swing que recorda temes clàssics del jazz en format acústic i original.

L’endemà a les 21h tornarà a ser a la ciutat Andrea Motis, que presentarà el seu darrer treball al Teatre Tarragona junt amb Joan Chamorro Quartet, Emotional Dance!; una nova joia musical que l’han convertida en un dels fenòmens més sorprenents del jazz europeu actual.

El festival Internacional durarà fins el diumenge dia 9, on la música dixie, el ball swing i les veus femenines més famoses del jazz clàssic, ressonaran per la ciutat.

tracking