Diari Més

Societat

Cap de setmana farcit a Tarragona, Exhibició Aèria de Repsol i Bicicletada Popular el 29 i 30 d'abril

El pròxim divendres s'obren les inscripcions per la bicicletada urbana i els inscrits podran optar a seguir en avioneta un entrenament del grup aeri Bravo3

El grup Bravo3 de Repsol tornarà a fer les seves acrobàcies davant la costa tarragonina.

Cap de setmana farcit a Tarragona, Exhibició Aèria de Repsol i Bicicletada Popular el 29 i 30 d'abrilRepsol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'últim cap de setmana d'abril a Tarragona es presenta farcit d'activitats populars. El 30 se celebra una nova edició de la Bicicletada Popular i el dia 29 al migdia l'equip Bravo3 de Repsol torna a la ciutat per a oferir una nova exhibició aèria davant de la façana marítima.

Els dos esdeveniments s'han presentat aquest dimarts al matí en un acte en presència dels organitzadors, el Patronat Municipal d’Esports i el Club Ciclista Campclar, i patrocinadors, Repsol i Port de Tarragona.

La Bicicletada Popular recupera la seva data habitual i per a promocionar-la s'ha previst una campanya basada en l'experiència amb la bicicleta de quatre coneguts tarragonins: la periodista Teresa Ortega, l'emprenedor Rafa Olivier, l'al·lergòleg Rafael Llátser i el professor de la URV Bernat López. La banda sonora de l'esdeveniment laposa aquest any el tema'Fantàstica' del grup Portobello.

D'altra banda, l'Exhibició Aèria a càrrec de l'Equip Bravo 3 de Repsol, oferirà un espectacle únic de figures i acrobàcies que es podrà contemplar des del Balcó del Mediterrani i la platja del Miracle.

Les inscripcions a la Bicicletada, gratuïtes, es poden formalitzar a partir d'aquest divendres 7 d'abril a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals o bé, per Internet, a través dels webshttp://esports.tarragona.cat,www.bicitarragona.cato de la pàgina del Club dels Tarraconins,www.tarraconins.cat.

Tots els majors de 18 anys que facin la inscripció podran entrar al sorteig per poder volar el divendres 28 amb una avioneta de l’escola CESDA per gaudir de prop l’entrenament de l’equip Bravo 3.

Imatge d'arxiu de la Bicicletada Popular de Tarragona de 2016.

Cap de setmana farcit a Tarragona, Exhibició Aèria de Repsol i Bicicletada Popular el 29 i 30 d'abrilPatronat Municipal d'Esports

tracking