Diari Més

Municipal

El PDECAT acusa a PSC i PP «d'oblidar-se de Sant Salvador» en el traspàs de l'N-240

El grup afirma que l’equip de govern pretén gestionar la via des de l’AP-7 fins la Imperial Tàrraco sense tenir en compte el barri

Imatge de la N-240 al seu pas per Sant Salvador.

El PDECAT acusa a PSC i PP «d'oblidar-se de Sant Salvador» en el traspàs de l'N-240Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Demòcrata a l’Ajuntament de Tarragona denúncia que l’equip de govern està negociant el traspàs de la carretera N-240 amb el govern espanyol «tornant-se a oblidar de Sant Salvador». La regidora del grup municipal, Cristina Guzmán, considera «inacceptable» que l’equip de govern tingui la voluntat de gestionar aquesta via des de la sortida de l’autopista AP-7 fins a la Plaça Imperial Tàrraco sense tenir compte el tram de carretera que travessa el barri.

Guzmán afirma que els veïns de Sant Salvador demanen «des de fa molts anys» la creació d’un vial a la N-240 al seu pas pel barri «per anar caminant o amb bicicleta fins al centre de la ciutat sense haver de posar en risc les seves vides». La regidora ha recordat que Ballesteros «també fa molts anys que promet aquest vial» i que «el projecte s’inclou tant en el programa electoral del PSC com en el del PP».

En base a aquests fets, el Partit Demòcrata exigeix a l’equip de govern que es reclami el traspàs de la carretera N-240 des de la primera rotonda de Sant Salvador fins a la Plaça Imperial Tàrraco en les negociacions que s’estan portant a terme amb el govern espanyol.

tracking