Diari Més

Sanitat

El joan XXIII amplia l'espai dedicat a la Cirurgia Major Ambulatòria

La cirurgia sense ingrés disposa a partit d'ara de més espai i un nou quiròfan

Imatge de la inauguració realitzada pel personal de l'hospital de la nova àrea de CMA.

El joan XXIII ampllia l'espai dedicat a la Cirurgia Major AmbulatòriaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns s'ha posat en marxa l'activitat a la novaCMA (Cirurgia Major Ambulatòria) de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, també coneguda com unitat de cirurgia sense ingrés.

A primera hora del matí, el cap del Servei d’Anestesiologia i Reanimació, Diosdado Pelegrí, la coordinadora del bloc quirúrgic, Judit Saludes, i la infermera supervisora de la CMA, Carmen Ramírez, han realitzat una inauguració informal de caràcter intern de la nova àrea.

La remodelació ha suposat l'ampliació dels 700m2originals fins els 900m2actuals. Això ha permès reordenar tot el bloc quirúrgic i disposar de quatre quiròfans, un més que abans de realitzar les obres.

Segopns que expliquen fons hospitalàries, les noves instal·lacions de la CMA estan a l’avantguarda de la tecnologia actual en el sector sanitari.

El centre preveu realitzar unes 6.000 intervencions durant l’any, unes 2.000 més que abans de la remodelació. Això representa entre 8 i 10 intervencions més cada dia, en horari de matí i tarda, amb procediments corresponents als serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Cirurgia Pediàtrica, Cirurgia General, Oftalmologia, Urologia, Cirurgia Vascular, Otorrinolaringologia i Obstetrícia i Ginecologia.

tracking