Diari Més

Successos

Dos furts a les Gavarres en un sol cap de setmana

Els intents de robatori es van produir al Carrefour i al Decathlon

Un dels furts es va produir al Decathlon.

Dos furts a les Gavarres en un sol cap de setmanaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona comercial de les Gavarres ha patit dos furts en només dos dies. El primer intent de robatori es va produir al Carrefour el divendres 31 de març, mentre el segon va tenir lloc al Decathlon l’endemà, dia 1 d’abril.

Pel que fa al furt del Carrefour, el mateix establiment va avisar a la Guàrdia Urbana que havia retingut una dona que havia sostret objectes per valor de 54,87 euros. El cos de seguretat cita a la demandada a un judici immediat per delicte lleu.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana va rebre l’endemà l’avís d’una denuncia feta pel Decathlon de les Gavarres, ja el guàrdia de seguretat va aturar una persona que havia robat unes tisores per valor de 17,98 euros. Les parts han estat citades a un judici immediat per delicte lleu.

Denúncia al conductor d’un turisme i a un motorista per positiu en alcoholèmia

La Guàrdia Urbana va dur a terme un control d’alcoholèmia a l’alçada del Doctor Mallafré, la matinada del diumenge 2 d’abril, dins d’un control preventiu programat. En el marc d’aquest dispositiu es van denunciar el conductor d’un turisme i un motorista per positius en alcoholèmia.

El conductor del turisme, parat a les 2h de la matinada, va donar un resultat positiu de 0,82 mg d’alcohol per litre d’aire espirat en la prova d’alcoholèmia. El conductor de la motocicleta, a qui se li va practicar la prova a les 5h de la matinada, va donar positiu de 0,70 mg d’alcohol per litre d’aire espirat. Ambdós estan citats a comparèixer per prestar declaració.

tracking