Diari Més

Poliesportiu

Tarragona descobreix el món del Pole Sport

El Palau Firal i de Congressos acull el campionat ‘The Pole Challenge’

Imatges del Campionat de Pole Sport que es celebra al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Campionat 'The Pole Challenge'Gerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir d’aquest dissabte, Tarragona acull la segona edició del campionat de Pole Sport, una disciplina de gimnàstica que combina força, equilibri, elasticitat i ritme. El Pole consisteix en una sèrie d’exercicis que es realitzen en una barra vertical d’uns 4 metres d’alçada i que es basen en moviments acrobàtics i coreografiats al ritme de la música.

El Palau Firal i de Congressos tarragoní s’ha convertit en el punt de trobada d’aquest esport, que celebra el Campionat nacional i Open internacional. Prop d’un centenar d’atletes espanyols i d’arreu de la geografia europea, tant en categoria femenina com masculina, competeixen durant aquest cap de setmana a Tarragona. A més de la competició i d’exhibicions, també hi ha una petita fira d’entitats i diverses associacions de Pole.

En concret, es realitzen diverses proves en quatre modalitats: Pole Sport, Ultra Pole, Parapole i Artistic Pole. De la competició ‘The Pole Challenge’ que acull Tarragona en sortiran alguns dels participants al proper campionat del món de la disciplina.

La cita tarragonina amb el Pole està organitzada per la Federación Española de Pole Sport conjuntament amb Disciplinas Afines i ANFPSFADA Artmove Studio. Malgrat no ser una disciplina molt coneguda, s’espera que més de mig miler de persones passin pel Palau Firal tarragoní per tal de poder descobrir aquesta modalitat.

tracking