Diari Més

Infraestructures

Tarragona inaugura les obres de reforma de l'Ajuntament

El cost ha estat de 3,2 milions d’euros, finançades pel consistori, la Diputació i la Generalitat de Catalunya

Una part de la zona reformada durant la inauguració d'aquest divendres.

Tarragona inaugura les obres de reforma de l'AjuntamentMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les reformes de l'interior del Palau Municipal de Tarragona han estat inaugurades aquest matí de divendres. Les obres es van iniciar durant el març del 2009 i es van perllongar fins al 2012, fent tota la rehabilitació estructural. Al març del 2016 es va reemprendre l’obra, i es va finalitzar el 31 de desembre del 2016. El cost ha estat de 3.263.370, 56 euros. El Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació ha aportat 910.085, 10 euros, és a dir, el 28,39% del total, mentre que el Pla Únic d’Obres i Serveis (POUSC) de la Generalitat ha posat 650.000 euros, que representen el 20,26% del cost total.

Les noves dependències municipals, més espaioses i funcionals, estaran ocupades per Serveis a la Persona, Informàtica, alguns serveis d’Intervenció i Recaptació Voluntària que estaven dispersos, a més de Contractació, els sindicats i els partits polítics, que milloren els seus accessos de cara a la ciutadania. «Ara ens queda iniciar una segona fase que és la construcció al solar de la Rambla Vella per poder alliberar l’edifici de la Rambla Nova, que anualment té un cost de 600.000 euros», ha explicat Ballesteros.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili; i el director dels Serveis Territorials d’Interior, Joan Carles de la Monja, han participat a la inauguració.

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha lloat una transformació d’uns espais que han aconseguit ser «plurifuncionals i lluminosos». «Són dos segles d’història de l’administració, ja que la Diputació antigament estava en aquest espai». El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, i el director dels serveis territorials d’Interior de la Generalitat, Joan Carles de la Monja, han coincidit en assenyalar que «les millores d’aquesta part del Palau Municipal redundaran en benefici dels ciutadans i els treballadors municipals».

Una part de la zona reformada durant la inauguració d'aquest divendres.

Tarragona inaugura les obres de reforma de l'AjuntamentMauri

tracking