Diari Més

La Trono fa una crida perquè tothom vagi de negre al funeral de la Sala

L'acte tindrà lloc diumenge vinent a les 12 del migdia

Imatge d'arxiu dels actors Oriol Grau i Pau Ferran, i del gestor de la Sala Trono, Joan Negrié, dient adéu amb la mà davant del local del carrer Misser Sitges de Tarragona.

espectacle, Sala Trono, Joan Negrié, local, gestor, tancament, Pau Ferran, Tarragona, Oriol Grau, funcióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«De negre rigorós». Així és com els membres de la Sala Trono de la Part Alta de Tarragona, que s'acomiada de la ciutat diumenge vinent, 2 d'abril, a l'espera de trobar un nou emplaçament que «s'adapti més a les necessitats actuals», desitgen que les persones assisteixin al 'funeral' de la Sala. L'esdeveniment tindrà lloc a les 12 del migdia a la plaça de la Font, on una comitiva anirà fins a la plaça de Dames i Vells. En aquest punt, s'oferirà un vermut.

L'entitat convida a tothom que vulgui a participar al funeral de comiat d'una trajectòria de 14 anys, que marquen un segell de qualitat del qual l'equip del teatre se sent molt satisfet: un 81% d'ocupació mitjana, 400 companyies que han representat espectacles al seu peculiar escenari, i 14 obres de producció pròpia que han recollit molts èxits de públic i crítica.

L'equip de la Trono espera que el dia 2 molta gent participi en l'adéu d'aquest emblemàtic espai i agraeix el suport que el públic sempre li ha mostrat.

tracking