Diari Més

Els propietaris del Vergel demanen llibertat per establir les normes que creguin més adients

Després de la polèmica per la llet de vaca, els propietaris asseguren que «mai hem fet ús del dret d'admissió»

El propietar

Boicotegen amb reserves falses un restaurant vegà que va prohibir donar llet d'origen animal a un nadóCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els propietaris del restaurant vegà El Vergel de Tarragona demanen «llibertat i respecte» per establir al seu local les normes que creuen més convenients. I és que aquesta setmana s'ha generat una gran polèmica perquè els propietaris van demanar,fa uns mesos, a una mare que donava biberó de llet de vaca al seu fill estant al local, que no ho fes perquè era d'origen animal. L'establiment no admet el consum de llet de procedència animal -però sí la materna-, i així ho s'adverteix a l'entrada amb un cartell que anima els clients a consultar sobre una alternativa vegetal que ofereix el mateix restaurant.

Álvaro Soto i Ángel Martín, els propietaris, asseguren que mai han fet ús del dret d'admissió al local, i que és fals que demanessin a la mare que abandonés el restaurant. Els propietaris van deixar una nota ala taula demanant siusplau a la mare que no donés la llet de vaca al seu fill estant allà. «Mai s'ha pres cap mesura contra ningú que hagi ignorat el nostre prec, no hem prohibit l'entrada a cap persona ni l'hem convidat a marxar», afirmen. I davant d'altres rumors que han sorgit, també asseguren que «és fals que excloguem als minusvàlids». I és que ho desmenteixen tot perquè, després que sortís a la llum la queixa, moltes persones van decidir boicotejar el local fent reserves falses.

Els prorpietaris reiteren, doncs, que les normes del seu local «no han estat discriminatòries, excloents o denigrantes, ni ho van a ser mai». Afegeixen que la seva intenció no és imposar els seus valors, i que tan sols actuen en un acte de «coherència amb la nostra filosofia de via», sempre sent respectuosos amb la dels clients. «No odiem als nadons ni les famílies. És més, disposem de trones, cadires altes per a nens, pintures i llibres per pintar, a més de jocs de taula», conclouen Soto i Martín.

El cartell que anuncia la prohibició dins el restaurant.

Boicotegen amb reserves falses un restaurant vegà que va prohibir donar llet d'origen animal a un nadóCristina Aguilar

tracking