Diari Més

2.000 alumnes comparteixen recerca i coneixement en l'onzè Fòrum TRiCS

Els estudiants han presentat més de 200 Treballs de Recerca

Enguany el fòrum també ha comptat amb dues jornades.

2.000 alumnes comparteixen recerca i coneixement en l'onzè Fòrum TRiCSAEQT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Complex Educatiu de Tarragona ha estat, un any més, l’encarregat d’acollir el Fòrum TRiCS de Treballs de Recerca i Crèdits de Síntesi organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de Tarragona, impulsat per l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), i que des de l'any passat compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquesta 11a edició, igual que l’any passat, s’ha desenvolupat en dues jornades. La primera, dedicada a les branques d’humanitats, ciències socials i arts, va comptar, dijous, amb la participació de 981 alumnes i 86 treballs presentats. La jornada de dijous va ser inaugurada per la Directora General de l’AEQT, Teresa Pallarès, elDirector del CRP, Manel Castaño; el Cap d’Inspecció adjunt dels SSTT d'Ensenyament, Rafa Muñoz; i la Vicerectora d’internacionalització de la URV, Mar Gutiérrez-Colón.

La segona jornada del Fòrum TRICS ha acollit, aquest divendres, els treballs relacionats amb l’àmbit de les ciències i la tecnologia. En aquesta branca científica han estat 928 alumnes els que han omplert les aules de l'antiga Universitat Laboral, amb un total de 126 treballs presentats.L’obertura de la jornada ha anat a càrrec del President de la Comissió de Comunicació de l’AEQT, Marc Fargas; la Directora de la SSTT Ensenyament, Sílvia Rodes, la Vicerectora d’Internacionalització de la URV, Mar Gutiérrez-Colón; i el Director del CRP, Manel Castaño.

Amb més de 1900 participants, l’edició d’enguany del Fòrum TRICS ha estat un rècord de participació. Els estudiants provinents de 39 centres de la província han exposat un total de 212 treballs. La URV també ha realitzat diversos tallers relacionats amb els àmbits que s’han tractat durant les dues jornades del Fòrum TRICS.

La finalitat del Fòrum TRiCS és l’intercanvi d’idees, impulsar les habilitats comunicatives dels alumnes i obtenir orientació i informació sobre les estudis universitaris, entre d’altres. Aquest també és un espai on la comunitat educativa tingui l’oportunitat de trobar-se i intercanviar experiències.

tracking