Diari Més

Ensenyament

Primera jornada del Fòrum TRiCS a Tarragona

Els estudiants han començat a exposar els respectius Treballs de Recerca de Batxillerat

Primera jornada del Fòrum TRiCS a Tarragona

Primera jornada del Fòrum TRiCS a TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'onzena edició del Fòrum de Treballs de Recerca i Crèdits de Síntesi (TRiCS) ha donat el tret de sortida aquest dijous a Tarragona amb la presentació i la primera jornada d'exposicions orals. Joves estudiants de 39 centres de la demarcació han començat a exposar els respectius treballs, i de fet ho faran fins divendres, el que seran un total de 212 treballs de les branquesd’Humanitats, Ciències Socials, Arts, Ciències i Tecnologia.

A més de les exposicions dels treballs també es realitzen, simultàniament, tallers pràctics organitzats pelprofessorat de diferents centres i facultats de la URV.La finalitat del Fòrum TRiCS és l’intercanvi d’idees, impulsar les habilitats comunicatives dels alumnes i obtenir orientació i informació sobre les estudis universitaris, entre d’altres. Aquest també és un espai on la comunitat educativa té l’oportunitat de trobar-se i intercanviar experiències.

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) impulsa per onzè any consecutiu el Fòrum TRiCS, que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat i desenvolupa el Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili.

tracking