Diari Més

Successos

Desmantellen una 'botiga' il·legal de drogues a Tarragona

La Guàrdia Urbana també va detenir un home que estava en cerca i captura per un jutjat de Salamanca

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

La Guàrdia Urbana ampliarà en 25 places la seva plantilla en mig anyCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va desmantellar, dimecres 29 de març, una pis on es venien substàncies estupefaents a Tarragona de manera il·legal, i van procedir a la detenció tant del venedor com d'un comprador. Els fets van tenir lloc quan els agents van rebre l'avís sobre una afluència important de persones entrant i sortint d'un immoble de la Part Baixa, i sospites sobre que un individu es dedicaria a la venda de substàncies estupefaents.

Al voltant de les 7 de la tarda, la Guàrdia Urbana van personar-se al pis. En accedir-hi, van escorcollar-lo i van observar que les sospites eren veritat. A l'immoble hi van localitzardues bosses d'haixis, de manera que van procedir a la detenció del primer individu, que seria el venedor de la droga. En el moment d'accedir al pis hi havia una segona persona, que tot indica que seria un client que procedia a la compra de productes, ja que portava diners en efectiu a sobre. Els agents també el van detenir.

Detenció d'un home que estava en cerca i captura

Posteriorment, a les 9 del vespre del mateix dimecres, la Guàrdia Urbana va detenir un home que tenia un ordre de cerca i captura per un motiu d’estafa del Jutjat número 3 de Salamanca. Els agents van ser alertats perquè l’individu estava ocasionant molèsties als usuaris i responsables d’un bar de la Part Baixa de la ciutat, i en identificar-se van veure que tenia aquests antecedents.

tracking