Diari Més

365 maneres de dir t'estimo a través d'Instagram en un concurs dels Centres Cívics

Aquesta primavera s’han programat 38 activitats, de les qual 23 són gratuïtes

Les activitats estan recollides en aquests quadríptics.

365 maneres de dir 'T'estimo' a través d'Instagram en un concurs dels Centres CívicsAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona engega la Primavera Cultural amb la programació de 38 activitats, de les quals 23 són gratuïtes. Amb un total de 1.405 places, en aquesta edició, del 18 d’abril al 2 de juny, proposen tallersque van des de l’iniciació al clown, d’aromateràpia, com fer un hort ecològic, entre d’altres. La consellera de Centres Cívics, Ivana Martínez, ha destacat la bona acollida que tenen les propostes de la xarxa de centres cívics, «un equipament proper i obert a la ciutadania de totes les edats».

Com a novetat, s’han organitzat conjuntament el I Certamen Literari i el IV Concurs d’Instagram amb una temàtica comuna: L’amor. Es convida a tothom a explicar les diferents maneres de dir «t’estimo» i expressar-les mitjançant textos literaris i fotografies. Les bases per participar-hi poden consultar-se a la web de la Xarxa de Centres Cívics. Per a les famílies, s’ha programat un cicle de contacontes a les ludoteques, així com una obra de teatre infantil que es durà a terme als Centres Cívics de Torreforta i Bonavista. Per segon any consecutiu, es posen en valor els talents del barri de Sant Salvador amb el Sansacústic, un cicle de concerts acústics de microformat on debuten músics i cantants amateurs.

Destaca, també, la proposta per conèixer l’antiga Roma, en el marc del Festival Tarraco Viva, que oferirà rutes guiades per la Part Alta per recórrer els llocs emblemàtics i reconstruir la vida quotidiana de Tàrraco amb punt de partida des dels barris. La consellera ha explicat que és una activitat pensada per apropar el festival i que oferirà el trasllat gratuït amb bus des dels barris a la Part Alta, una visita guiada, i els participants també rebran entrades gratuïtes per l’espectacle amb gladiadors de l’Amfiteatre. El 27 d’abril, l’actriu Carme Sansa protagonitzarà un espectacle literari en homenatge a Maria Aurèlia Capmany a l’Antic Ajuntament. Aquest acte es fa en col·laboració amb la URV per commemorar els 25 anys.

Es pot consultar la programació completa al web de Centres Cívics i als quadríptics repartits pels punts habituals. Les inscripcions s’obriran el dilluns 3 d’abril i s’hauran de formalitzar a través de la pàgina web, les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció. Les persones aturades i pensionistes podran gaudir d’un 50% de descompte.

tracking