Diari Més

Educació

Més de 200 alumnes exposaran els seus treballs de recerca al Fòrum TRiCS

En aquesta edició del 2017 i prendran part 39 centres de la província i assistiran 1.900 alumnes de secundària

Imatge d'arxiu de la IX edició del Fòrum TRiCS.

Més de 200 alumnes exposaran els seus treballs de recerca al Fòrum TRiCSAEQT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fòrum de Treballs de Recerca i Crèdits de Síntesi (TRiCS) arriba aquest dijous a la seva 11a edició amb una participació rècord d’assistència, que aglutinarà 1.900 alumnes de secundària en dues jornades. En aquesta edició de 2017 i prendran part 39 centres de la província.

Enguany es repeteix el format de dos dies de Fòrum, dijous 30 i divendres 31 de Març, cadascun corresponent a les àrees d’Humanitats, Ciències Socials, i Arts i de Ciències i Tecnologia respectivament, per a donar cabuda a totes les branques d’estudi de Batxillerat i Graus Formatius.

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) impulsa per onzè any consecutiu el Fòrum TRiCS, que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat i desenvolupa el Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, amb la col•laboració de la Universitat Rovira i Virgili. Per part de l’Associació hi prendran part dels actes d’inauguració i cloenda la Directora General, Teresa Pallarès, el dijous; i el President de la Comissió de Comunicació, Marc Fargas, divendres.

Un total de 212 treballs seran exposats pels alumnes i simultàniament s’oferiran tallers pràctics que organitza el professorat de diferents centres i facultats de la URV. La finalitat del Fòrum TRiCS és l’intercanvi d’idees, impulsar les habilitats comunicatives dels alumnes i obtenir orientació i informació sobre les estudis universitaris entre d’altres. Aquest també és un espai on la comunitat educativa tingui l’oportunitat de trobar-se i intercanviar experiències.

tracking