Diari Més

Successos

Un detingut per robar a un grup de menors a la Part Alta

Es tracta d'un veí de Constantí de 44 anys i els fets van passar diumenge passat

Imatge d'arxiu de la plaça del Rei de Tarragona

Un detingut per robar a un grup de menors a la Part AltaViqupèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diumenge passat, a mitja tarda, els Mossos d’Esquadra detenien un veí de Constantí, de 44 anys, per presumpte robatori amb intimidació a un grup de menors que es trobava a la Part Alta de la capital tarragonina.

Els fets succeïen a la plaça del Rei diumenge, quan passaven uns minuts de les sis de la tarda. Un grup de menors es trobava berenant a la plaça quan dos homes es van acostar a ells i els van demanar que marxessin. Segons van relatar poc després els menors als agents de Mossos d’Esquadra, un dels homes va treure’s un objecte de la bandolera que duia. Davant d’això, els joves van recollir les seves coses per marxar, amb tan mala sort, que a un d’ells li va caure la cartera a terra i, quan va intentar recollir-la, un dels homes va agafar-lo. El jove va aconseguir deslliurar-se’n i van arrencar a córrer. Aquest, però, va començar a perseguir-los i a insultar-los, fins que va enganxar a un dels menors del grup i va intentar agredir-lo. Segons van explicar els denunciants als Mossos poc després, el menor va aconseguir aturar el cop amb el monopatí que portava.

Passades les sis de la tarda, la patrulla de Mossos d’Esquadra que estava de servei per la zona va rebre la trucada alertant que un grup de menors havia estat agredit. Un cop van aconseguir localitzar els joves, aquests els van explicar tot el que havia succeït. Gràcies a la descripció del grup, els agents van poder trobar els homes i els van escorcollar. A la bossa que duia un d’ells, els Mossos van localitzar la cartera del jove –de la qual el menor va trobar a faltar la targeta del bus– i una navalla.

Els menors i els agents van començar a buscar la targeta per la zona i, finalment, van aconseguir trobar-la a una claveguera, segons consta en l’informe policial. Just al costat de la targeta, a més, els agents van trobar un ganivet metàl·lic que, presumptament, pertanyia a un dels dos homes. Per tot plegat, els Mossos d’Esquadra van detenir un dels homes, de 44 anys i veí del municipi de Constantí, i li van imputar un delicte de robatori amb intimidació.

tracking