Diari Més

SECOT compleix 10 anys de funcionament a les comarques de Tarragona

Per l’aniversari es programran diversos actes en el curs d’aquest 2017

SECOT ha presentat els actes de l'aniversari.

SECOT compleix 10 anys de funcionament a les comarques de TarragonaSECOT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Veciana, president de la Delegació de Tarragona de SECOT, l’entitat de Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial, ha presentat un programa d’activitats en motiu de complir 10 anys des de la seva posada en marxa a les comarques de Tarragona.

Per l’aniversari es desenvoluparan un seguit d’actes en el curs d’aquest 2017 per commemorar els 10 anys de feina i dedicació. El 20 d’abril és donarà el tret de sortida a l’aniversari amb l’acte inaugural, que tindrà lloc al saló de sessions del Palau de la Diputació de Tarragona, amb la conferència que pronunciarà Pedro Nueno.

L’objectiu de tots els actes és també fer una divulgació de la feina que ha dut a terme SECOT i apropar l’entitat a la ciutadania. Per aquest motiu hi ha programats actes descentralitzats als Ajuntaments que compten amb conveni de col·laboració per fer xerrades públiques, presentacions, taules rodones, exposicions, etc., a Cambrils, Valls i Vila-seca.

D’altra banda, es recollirà la breu història de SECOT i el reflex de l’evolució d’aquesta dècada en un llibre. Aquest serà el testimoni escrit del camí recorregut des dels inicis fins a l’actualitat.

En l’acte de cloenda, al novembre, coincidint amb l’acte de lliurament dels premis d’Emprenedoria de Reus, es presentarà el llibre corporatiu i es distingiran els millors casos d’èxit i negocis consolidats d’aquests anys. Aquest últim esdeveniment comptarà amb la presència del president estatal de SECOT, Rafael Puyol Antolín, Doctor en Geografia, que pronunciarà una conferència.

tracking