Diari Més

Societat

L'univers Disney arribarà a la URV amb un concert i la projecció de Frozen

El Campus Catalunya acollirà les II Jornades sobre Doblatge Disney els propers 3 i 4 d'abril

Un fotograma de la pel·lícula Frozen.

L'univers Disney omple la URV amb un concert i la projecció de FrozenDisney

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La projecció de la pel·lícula 'Frozen, el regne del gel', i un concert de temes de Disney, són algunes de les dues activitats que engloben les II Jornades sobre Doblatge Disney que acollirà el Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) els propers 3 i 4 d'abril.

L’any 2015 es va celebrar la primera convocatòria d’aquesta jornada biennal a la Sala de Vistes del Campus Catalunya, amb un programa que incloïa, sobretot, intervencions de doctorands d’Humanitats. Enguany s’han ampliat horitzons i s’hi podran trobar intervencions d’alumnes de la URV, participació del professorat i ponències a càrrec d’experts en la matèria. Com a plat fort, hi haurà la ponència de dimarts a càrrec de la Dra. Rosa Agost, degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I, i tot un referent en recerca sobre traducció audiovisual, titulada 'Traduir per al doblatge: una qüestió de fidelitat'.

A part de les ponències, la part lúdica no podia faltar a la cita. La màgia i l’encant de l’univers Disney es trobaran sobretot al concert de dilluns a la tarda, on un grup de gralles interpretarà melodies Disney i una coral interpretarà una cançó en català. Tot seguit, es projectarà la pel·lícula Frozen.

Totes les activitats són obertes al públic general i són d’entrada gratuïta. El programa concret es pot consultar a través d'aquest enllaç. Les jornades compten ambel suport delPrograma de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV i el vist-i-plau del degà de la Facultat de Lletres, Dr. Josep Sánchez Cervelló. El mateix Cervelló les inaugurarà juntament amb el doctorand Jorge Pérez de la Torre, ideòleg i organitzador de l’esdeveniment.

tracking