Diari Més

Equipaments

Floria li recorda a Abelló que la ubicació de la Casa de la Festa la va decidir CiU

El PDeCAT havia denunciat goteres a l'edifici i l'Ajuntament afirma que en cap cas van quedar afectat el bestiari festiu

Imatge de l'aigua que es va filtrar al terra de la Casa de la FEsta el passat dissabte.

Les goteres a la Casa de la Festa posen en perill el bestiari festiu de TarragonaPDeCAT Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns el PDeCAT denunciava, per boca del seu portaveu Albert Abelló, inundacions a la Casa de la Festa que havien obligat a tancar-la al públic i, segons Abelló, havien posat en perill elements del patrimoni cultural tarragoní, peces del bestiari festiu que s'exposa en aquest edifici.

El PDeCAT reclamava una actuació urgent del consistori per solucionar les goteres i dignificar l'edifici. LA reacció urgent ha estat de moment la resposta municipal. Begoña Floria qualifica de «vergonyós» que Albert Abelló culpil’actual equip de govern dels problemes estructurals de la Casa de la Festa. La raó és que, segons afegeix la portaveu del govern municipal, hauria de ser més prudent en parlar sobre «els problemes d’aquest edifici, que no s’adequa, ni en mida ni en origen, a la finalitat que va decidir atorgar-li el govern que presidia en aquell moment i que correspon al seu partit polític».

Per Begoña Floria, «la Casa de la Festa hauria d’estar ubicada en un edifici més digne, que en aquests moments és impossible aconseguir perquè totes les possibilitats en l’àmbit de la Part Alta són inviables».

La regidora recorda que en els últims mesos s'han fet actuacionsper valor de 30.000 € per tal d’evitar els problemes d’origen, «però en van sorgint de nous i avui mateix s’han iniciat les tasques tècniques per esbrinar què ha passat».

Floria també ha volgut aclarir que els elements patrimonials «no s’han vist afectats pels darrers aiguats» i recomenava a Abelló que «tots plegats faríem bé de parlar en positiu de la casa de la Festa, ja que és la realitat que tenim, no pas fruit d’una decisió de l’actual govern».

tracking