Diari Més

Dos joves tiren un home a terra per sorpresa en ple carrer i li roben

Els adolescents se li van llençar a sobre entre els carrers Unió i Apocada i li van prendre tot el que duia, la cartera i el mòbil

L'assalt es va produir entre els carrers Unió i Apodaca.

Dos joves tiren un home a terra per sorpresa en ple carrer i li robenGoogla MAps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Em van empènyer per darrere, no els vaig poder veure bé. Sé que eren joves, semblaven adolescents. Tot va succeir molt ràpidament». D’aquesta manera és com un home de 33 anys narra l’ensurt i el robatori del qual va ser víctima en ple centre de Tarragona, el passat diumenge de matinada.

Els fets succeïen cap a les cinc de la matinada, entre els carrers d’Apodaca i Unió de Tarragona. «Marxava cap a casa, em dirigia cap a la Rambla Nova després de celebrar un aniversari. Havia deixat els meus amics poc abans i caminava sol pel carrer», explica la víctima. Desconeix si l’anaven seguint des de feia estona o si, senzillament, esperaven per assaltar la primera víctima que passés pel carrer. I és que, els assaltants, dos joves, el van atacar per l’esquena. «Dues persones –que identifica com a joves en edat adolescent– em van empènyer per darrere, de tal manera, que em van fer caure a terra i es van tirar a sobre meu. Em vam prendre la cartera, el telèfon mòbil, diners i les claus de casa», explica.

Un petit però ràpid botí

L’atac per darrere i la rapidesa amb què van actuar li va provocar un gran desconcert. «Va anar tot molt ràpid, no t’ho esperes, i no podria reconèixer els atacants. Mai m’havia passat una cosa així», recorda l’home. Sospita que l’únic que volien és fer-se amb un petit botí del qual treure profit ràpidament. De fet, en arribar a casa, va trucar al seu telèfon mòbil i aquest ja estava desconnectat. «Devien treure la targeta per vendre’l, com més aviat millor», creu.

L’incident ha estat denunciat als Mossos d’Esquadra i, tot just ahir, la Policia Nacional el va informar que havien trobat el seu permís de conduir. Els Mossos li van assegurar que no era un tipus d’assalt habitual a la ciutat. En qualsevol cas, a banda de l’ensurt, la víctima ha hagut d’encaixar les molèsties provocades per aquest tipus de delicte, com ara donar de baixa les targetes bancàries, renovar els documents que duia a la cartera –i que els lladres acostumen a llençar–, i canviar el pany de casa seva.

tracking