Diari Més

Esport

Un total de 628 jugadors i jugadores van participar a la Trobada d'Escoles de Rugby a Tarragona

La tretzena edició es va celebrar el passat dissabte 25 de març al Complex Educatiu de Tarragona

Club Rugby Tarragona

Un total de 628 jugadors i jugadores van participar a la Trobada d'Escoles de Rugby a TarragonaClub Rugby Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tretzena edició de la Trobada d'Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona es va celebrar, el passat dissabte 25 de març al Complex Educatiu de Tarragona, amb un total de 628 jugadors i jugadores i més d'un centenar d'entrenadors. Així doncs, es va comptar amb la presència de catorze clubs de rugbi d'arreu de Catalunya i País València amb equips de nens i nenes d'entre 6 i 12 anys: El Rugby Club Sitges, el FC Barcelona, el Rugby Club La Vila (Alacant), el Castelldefels Rugby Union Club, el Club Rugby Sant Cugat, l'INEF Lleida, la UE SantBoiana, el Barcelona Enginyers Rugby, el Badalona RC, el Santa Coloma RC, el Club Rugby Valencia, Los Taus d'Amposta i el Club Rugby Tarragona.

Els partits van començar uns minuts després de les 10 del matí i transcorregueren distribuïts entre els tres camps de joc que van ser habilitats perquè totes les categories -2 de S6, 3 de S8, 3 de S10 i 3 de S12- i tots els equips -6 de S6, 16 de S8, 19 de S10 i 18 de S12- disputessin partidets amb un total de 50 minuts de joc per a cadascun. Es van jugar 120 partits entre les 10 del matí i les 13,30h.

A banda de l'activitat esportiva, la Comissió de la Trobada, contemplà una zona d'entreteniment i esbarjo formada per inflables, tallers de treballs manuals i maquillatge i per amenitzar el dia es va fer una masterclass de zumba en la qual participaren grans i petits. Durant tota la jornada hi va haver servei permanent de restauració amb refrescos, entrepans i cafès que ajudaren a passar el dia als infants i joves participants i als seus acompanyants. Aquells que ho desitjaren van tenir també l'oportunitat d'adquirir articles de marxandatge del Club Rugby Tarragona a la botiga de La Trobada.

Cap a les 15h es donà per finalitzada la jornada amb el lliurament d'un record als diferents clubs participants per part del president del club, Andrés Lechuga.

tracking