Diari Més

Successos

Es desploma, borratxo, sobre un cotxe i el detenen perquè estava en recerca i captura

La Guàrdia Urbana també deté un conductor que va arrencar un fanal d'una rotonda al polígon Riuclar

La detenció es va produir al carrer Alguer de Tarragona

Es desploma, borratxo, sobre un cotxe i el detenen perquè estava en recerca i capturaGoogel Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dissabte a la nit la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un individu sobre el qual hi havia una ordre de recerca i captura del Jutjat número 3 de Saragossa. La detenció es va produir, però, de manera que poc habitual. Agents de la policia local van identificar a l'home perquè aquest estava desplomat i borratxo sobre el capó d'un cotxe al carrer Alguer. Una vegada feta la identificació es va comprovar que existia l'ordre judicial i va ser detingut.

El mateix dissabte, al voltant de les 17 h, un vehicle va xocar contra un fanal d'una rotonda del carrer de l'Or al polígon Riuclar. La topada va provocar que el fanal se sortís de la seva base, caient a terra. El conductor va fugirdesprés de l'accident i posteriorment va ser localitzat per la Policia Local. Se'l va denunciar perquè tenia el permís de conduir caducat, igual que la ITV del vehicle.

D'altra banda, el divendres 24 a la tarda la Guàrdia Urbana va detenir un individu per resistència i desobediència als agents de l'autoritat quan va assistir a una baralla on ja hi havia Mossos d'Esquadra. Els Mossos havien demanat suport de la Guàrdia Urbana; ja que l'individu mostrava molta resistència i amenaçava amb una arma blanca mostrant molta agressivitat als agents, fruit d'una baralla amb l'encarregat d'un bar del barri de Torreforta.

tracking