Diari Més

La festa dels Tres Tombs omple Tarragona

Per primera vegada hi ha participat un carruatge de l’Antic Oest

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carros de tot tipus, cavalls, ponis i ases han desfilat pels carrers de Tarragona en una nova edició de la festa dels Tres Tombs. En total, prop d’una setantena de carros, 125 genets i 250 cavalleries han participat en l’acte, organitzat pel Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona.

Per primera vegada, els Tres Tombs tarragonins han comptat amb una caravana i un carruatge ambientats en l’Antic Oest. El segon representava un dels típics vehicles tirats per cavalls encarregats de transportar begudes de com el whisky. A més, han vingut fins a Tarragona participants d’arreu de la geografia catalana, des de les Terres de l’Ebre fins a Castellbisbal entre d’altres poblacions.

Els participants als Tres Tombs s’han citat, de bon matí, al pàrquing de la Tabacalera, on han gaudit d’un esmorzar abans d’iniciar el recorregut cap a dos quarts de dotze del migdia. Encapçalats per una banda de timbals i cornetes, la comitiva ha sortit del carrer Manuel de Falla i ha passat pels carrers Francesc Bastos i Ramón y Cajal fins a arribar a la Font del Centenari. Un cop allí, i després de rebre la benedicció del Mossèn Ramon Mercadé, han completat els tres tombs del recorregut al voltant de la Rambla Nova.

Gran participació aquest matí als Tres Tombs.

La festa dels Tres Tombs omple TarragonaCristina Aguilar

tracking