Diari Més

Teatre musical

Geronimo Stilton omple les tres representacions programades a Tarragona

El nou musical del ratolí periodista aconsegueix complir amb les expectatives dels més petits

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Geronimo Stilton tornava als escenaris i novament ho feia en format de musical. En aquesta ocasió Tarragona ha estat un dels destins de la 'Companyia del Bon Retorn' i ho ha fet amb tres exitoses actuacions.

Les tres representacions d'aquest diumenge, tant la de les 12 del migdia com les dues de tarda i vespre han omplert la sala del Teatre Tarragona i, el que és més important, han complert amb les expectatives dels més petits, seguidors fidels del ratolí periodista, cavaller sense màcula. Segurament els pares hauran estat menys complaents amb l'espectacle, dirigit per Lluís Danés.

Beth Rodergas, en una 'altra vida' protagonista catalana d'OT, manté un gran nivell en la interpretació que no aconsegueix, però, salvar unes composicions i números musicals excessivament plans i sense capacitat per enganxar els espectadors. El record de la primera proposta de Geronimo Stilton, que ara fa cinc anys van signar Manu Guix i Àngel Llàcer, no ajuda, a més, a fer millor aquest Retorn a Fantasia, més aviat és al contrari.

En qualsevol cas, els més petits sí que surten amb un bon regust de l'espectacle tot i que en aquest cas ajuda molt que es tracti d'un personatge molt i molt famós entre la mainada i que duu al darrere uns quants milions de llibres venuts arreu del món.

Es tracta d'un dels grans espectacles musicals i infantils del moment i l'aposta per les tres funcions a Tarragona ha estat un èxit i una bona estrena de teatre familiar dins l'actual programació de primavera.

Imatge de la sala del Teatre Tarragona just abans d'iniciar-se la representació.

Geronimo Stilton omple les tres representacions programades a TarragonaDiari Més

Un moment de la representación del musical de Geronimo Stilton.

Geronimo Stilton omple les tres representacions programades a TarragonaDiari Més

tracking