Diari Més

Empresa

L'app tarragonina Place to Plug aconsegueix 125.000 euros de finançament

Crowdcube ha aconseguit aplegar 101 inversors privats, que es quedaran amb el 24% del capital de l'empresa

Marc Ruiz, Josep Cester i David Pàmies, fundadors de Place to Plug

L'app tarragonina Place to Plug aconsegueix 125.000 euros de finançamentDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma d'inversió a internet Crowdcube ha canalitzat una ronda de finançament de 125.000 euros per a l'aplicació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics Place to Plug, creada a Tarragona.

Un total de 101 inversors privats han invertit en aquest projecte a canvi del 24% del capital de l'empresa, i la inversió mitjana s'ha situat en 1.237 euros, segons ha informat Crowdcube.

Creada a Tarragona a final del 2015, Place to Plug és una aplicació que permet als conductors de vehicles elèctrics conèixer l'estat dels punts de recàrrega d'una població i activar-los des d'un telèfon intel·ligent.

Place to Plug fa possible la interoperabilitat entre els diferents punts de recàrrega, de manera que l'usuari de l'aplicació pot saber si una estació està operativa, lliure o ocupada i reservar-la.

La plataforma inclou actualment informació de més de 50.000 punts de càrrega a tot el món.

Amb la inversió aconseguida, la companyia vol ampliar els acords de col·laboració que té amb operadores i ajuntaments locals i de l'estrangers. En aquest sentit, l'app ja ha despertat l'interès d'ajuntaments com el de Barcelona, Oslo i Amsterdam.

Place to Plug està liderada per l'emprenedor i enginyer informàtic Marc Ruiz, de 22 anys, fundador d’Enfilo i Lymbit, i Josep Cester, també enginyer informàtic i Màster en Intel·ligència Artificial per la UPC, amb més de deu anys d'experiència liderant equips en els sectors públic i privat. El tercer fundador de la companyia i director financer és David Pàmies, expert en IT i MBA per URV.

tracking