Diari Més

Successos

Desarticulen una xarxa que traficava amb dones amb fins sexuals a Tarragona

En l’operatiu s’han detingut tres persones i s’ha registrat un pis de la ciutat que utilitzaven com a local per trobades sexuals

Imatge de la detenció d'un dels integrants de l'organització.

Desarticulen una xarxa que traficava amb dones amb fins sexuals a TarragonaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, ha desarticulat una organització dedicada al tràfic de dones amb finalitat d’explotació sexual. La majoria de les persones de l’organització eren noies xines procedents d’altres ciutats espanyoles.

En l’operació s’han detingut tres persones a Tarragona ciutat. Durant la investigació, iniciada a inicis d’aquest any, es va identificar al pis en què utilitzaven com a local per trobades sexuals a tres ciutadanes de nacionalitat xina, un ciutadà de nacionalitat suissa i un client de nacionalitat espanyola. Els agents van registrar el pis, on van trobar diversa documentació personal falsa.

Els encarregats de gestionar el negoci eren el ciutadà suís en col·laboració a una de les ciutadanes xines. Aquestes persones ja havien realitzat els mateixos fets en altres ciutats espanyoles.

L’operatiu s’emmarca dins la fase del Pla Policial contra la tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual que desenvolupa la Policia Nacional.

tracking