Diari Més

Uns 250 aspirants es presenten per a 14 places d'agents interins de Policia Local

Aquest dijous tindran lloc les proves d’aptitud física entre els que hagin superat les proves culturals d’avui

Fotografia de la prova que s'ha realitzat

Uns 250 aspirants es presenten per a 14 places d'agens interins de Policia LocalAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou ha iniciat aquest dimecres les proves culturals per a 14 places d’agents interins de Policia Local, on s’han presentat uns 250 aspirants.

El passat 20 de març ja es va realitzar la primera prova per comprovar el nivell de català entre els que no van acreditar tenir el nivell B. Aquest dimecres s’ha dut a terme la prova cultural on els aspirants han demostrat els seus coneixements vers el municipi, l’actualitat, etc. El procés continua aquest dijous amb les proves físiques al Pavelló Municipal, on els aspirants que hagin superat l’examen cultural hauran de demostrar les seves aptituds a nivell físic.

A més d’aquestes proves, els aspirants que vagin superant el procés, hauran d’afrontar un test psicotècnic i una prova pràctica de coneixements policíacs. Les proves sobre coneixement de llengua anglesa i altres idiomes també es duran a terme, les quals ajudaran a sumar punts.

Els candidats triats per cobrir les places realitzaran posteriorment un curs de 120 hores impartit de formació, per aquells que no disposin d’ell, abans d’incorporar-se a la Policia Local de Salou, com agents interins.

David Gonzalez,regidor de seguretat ciutadana i mobilitat, afirma que «pretenem incorporar els agents abans del període de Setmana Santa. Els futurs agents interins seleccionats reforçaran la seguretat habitual, platges, proximitat, transit, i a l’equip actual de la Policia Local de Salou de cara a la campanya estiuenca, i fins a finals de temporada per tal de continuar oferint un servei de qualitat».

tracking