Diari Més

Societat

Torna la vermutada solidària «més gran del món» a Campclar

L'esdeveniment tindrà lloc a la Rambla de Ponent el 25 de març

L'entitat donarà els diners recollits a l'associació solidària Sosciathlon.

Torna la vermutada Feel Vermut «més gran del món» a CampclarFeel Vermut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Feel Vermut torna a Tarragona amb la vermutada popular «més gran del món». Aquesta primera festa del 2017 tindrà lloc al barri Campclar de Tarragona. L'esdeveniment serà aquest mateix dissabte, 25 de març, a la Rambla de Ponent del barri.Allà es serviran 300 litres de Vermut Yzaguirre vermell en 3.000 degustacions al preu de dos euros. Per completar la Festa, es repartiran 1.000 bosses de patates xips i marxandatge dels patrocinadors. Però Feel Vermut també té una vessant solidària. En aquesta ocasió, els diners que es recullin es donaran a Sosciathlon, una associació que vol vincular la pràctica de l’esport amb objectius solidaris.L'organització comunica que en el cas que la meteorologia impedeixi la celebració de l'acte, es traslladaria al dissabte 8 d'abril, quinze dies després.

La Festa començarà a les 11 del matí, amb música de DJ i jocs infantils. A les 12 tindrà lloc un taller de colors a càrrec de The Queen estilistes i una exhibició de ball a càrrec de Shinus Danza, que inclourà ball modern infantil i adult, popping, clàssic i contemporani, entre d'altres. A les 14 hores hi haurà un sorteig a càrrec del’Associació de Comerciants de Camp Clar, i a les 15 hores finalitzarà la Festa.

Després de Camp Clar, Feel Vermut es traslladarà a la zona del Mercat Central del Tarragona, al barri del Serrallo i a una àrea de platja, previsiblement La Mòra.A més, tothom que es faci una foto al photocall que hi haurà a cada una de les quatre festes d’aquest any, participarà a un concurs. La imatge que més vots obtingui a Facebook, rebrà de regal un lot de productes Feel Vermut.

tracking