Diari Més

Promoció

L'aliança comercial Reus-TGN inclou 300 botigues i repartirà 10.000 premis

Ambdues ciutats impulsen per primer cop, del 25 de març al 8 d’abril, una campanya conjunta, sota el lema ‘Tot queda a casa’

Representants polítics i de les entitats El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona van escenificar ahir l'acord històric a l'Aeroport de Reus.

L'aliança comercial Reus-TGN inclou 300 botigues i repartirà 10.000 eurosOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a 300 establiments de Reus i Tarragona uniran esforços en la primera campanya comercial que impulsen de manera conjunta ambdues ciutats i que, des d’aquest dissabte 25 de març i fins al 8 d’abril, regalarà prop de 10.000 premis com descomptes i entrades, premiarà el millor selfie a través de Facebook i ha programat, per a la inauguració, dues desfilades de moda que transcorreran en paral·lel a les Peixateries Velles i al Passeig de les Palmeres. Les associacions comercials El Tomb de Reus i La Via T són les artífexs de Tot queda a casa, una acció que abraça dues setmanes i que pretén promoure el petit comerç com a «dinamitzador i generador de vida», així com «la col·laboració, més enllà de la rivalitat, per buscar sinergies» entre un municipi i l’altre.

Els 150 comerços que, de cada localitat, hi prendran part, lluiran un distintiu en forma de pòster que els identifica i els inclou dins aquest projecte «pioner i de país que posa en valor la joia que és el nostre model comercial», apuntava ahir la regidora de Promoció de Reus, Montserrat Caelles, l’entesa pel qual va sorgir d’una de les trobades de networking que organitza trimestralment Pimec al territori. Tots 300 establiments repartiran tiquets rasca-rasca als seus clients per cada compra superior a 20 euros. Els premis, que són segurs i tenen un valor global de 10.000 euros, s’enfilen als 110 de diferents: entrades per als partits de CF Reus i Nàstic, visites a monuments, sopars o passis per a la inauguració, entre altres, que han estat donats pels propis comerços i per un reguitzell d’entitats. Estaran repartits a l’atzar entre Reus i Tarragona de forma que compradors d’una ciutat puguin accedir a avantatges de l’altra. A la capital del Baix Camp el punt de recollida dels vals amb premi serà el Gaudí Centre i, a Tarragona, l’oficina de Turisme a la Rambla.

Guerra de ‘selfies’ a Facebook

El Tot queda a casa contempla també un concurs que, amb el nom Reus versus Tarragona, distribuirà barrets amb l’estàtua de Prim i la catedral de Tarragona on es podrà llegir Jocomproaltombdereus o Jocomproalaviatdetarragona. Els compradors retratar a l’estil selfie amb el barret en qüestió i pujar-la al Facebook Tot queda a casa. La ciutat que més fotos hagi penjat rebrà el títol honorífic que la distingirà com la més involucrada amb el petit comerç al 2017. Paral·lelament, la imatge que tingui més likes i que alhora formi part del municipi guanyador rebrà 300 euros per gastar en establiments associats a la campanya.

Doble desfilada solidària

Una desena de botigues organitzen, aquest dissabte, una doble desfilada solidària –a Reus a les dotze del migdia i a Tarragona, a dos quarts de set de la tarda– que donarà el tret de sortida al Tot queda a casa. La Fundació Vicente Ferrer hi portarà la seva mandala per acabar de pintar-la i qualsevol que vulgui s’hi podrà reservar un petit espai a canvi d’un donatiu que es destinarà a comprar una casa a l’Índia.

La iniciativa va presentar-se ahir a les instal·lacions de l’Aeroport de Reus i difondrà el balanç d’aquesta primera edició després de tocar a la fi, al Port de Tarragona. L’ordre dels escenaris «el vam fixar per sorteig», explicava Elvira Ferrando, consellera de Comerç de Tarragona. A la presidència d’El Tomb de Reus, Gemma Molner detallava la «il·lusió» posada en el projecte.

tracking