Diari Més

Cultura

Els infants tarragonins reben Gerónimo Stilton, que porta el seu nou músical a la ciutat

El Teatre Tarragona acollirà el diumenge 26 de març l'espectacle 'Gran retorn a la Fantasia. El nou Musical'

El ratolí Gerónimo Stilton ja està a Tarragona.

Els infants tarragonins reben Gerónimo Stilton, que porta el seu nou músical a la ciutatCedida | Mauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Geronimo Stilton ha arribat aquest dimecres al matí a Tarragona, on l’han rebut amb abraçades i cares de felicitat diversos nens i nenes de la ciutat. El ratolí prepara l’actuació del proper diumenge, 26 de març, quan es representarà Gran retorn a la Fantasia. El nou Musical. L’espectacle es representarà en tres funcions, a les 12h, les 16h i les 19h al Teatre Tarragona.

Stilton s’ha apropat al Teatre Metropol, on hi havia diverses escoles que assistien a una funció matinal. Els nens i nenes de l'escola Pau Delclòs i del col·legi Sant Domènec de Guzman han pogut saludar aquest ratolí aventurer i parlar una estona amb ell.

Geronimo Stilton. El nou Musical és un espectacle participatiu i interactiu que sorprèn amb una innovadora posada en escena. Amb Lluís Danés com a director i amb música de Xavi Lloses, l'escriptor Enric Llort ha compost un llibret inspirat en les novel·les d'aquest detectiu, en concret en El gran llibre del Regne de la Fantasia, que ha venut més de dos-cents mil exemplars, convertint-se així en un dels més llegits de l’Estat l'any 2015.

L'espectacle es va estrenar al Teatre Condal de Barcelona el desembre de 2016, quan Focus, Grup 62, Universal i Jet Entertainment van apostar per un nou musical familiar basat en els personatges i l'univers de Geronimo Stilton, el superèxit editorial que s'ha convertit en un veritable fenomen literari entre els nens i nenes d'arreu del món.

El ratolí Gerónimo Stilton ja està a Tarragona.

Els infants tarragonins reben Gerónimo Stilton, que porta el seu nou músical a la ciutatCedida | Mauri

El ratolí Gerónimo Stilton ja està a Tarragona.

Els infants tarragonins reben Gerónimo Stilton, que porta el seu nou músical a la ciutatCedida | Laia Marín

tracking