Diari Més

Societat

El primer diumenge de primavera, el més votat per ser el Dia Internacional del Vermut

Vermuts Miró va obrir una enquesta a través de Facebook on els usuaris podien votar, fins ahir dimarts, quin dia volien que se celebrés aquesta festa

Vermuts Miró encetarà

El primer diumenge de primavera, el més votat per ser el Dia Internacional del VermutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer diumenge de primavera és el preferit perquè es converteixi en el Dia Internacional del Vermut. Així ho han decidit els usuaris que han votat en l’enquesta publicada per Vermuts Miró en les seves xarxes socials per tal d’escollir el dia que acollirà aquesta celebració.

Vermuts Miró coincideix en què aquesta data és una bona opció. «A la primavera ja es comencen a omplir les terrasses, hi ha més dies de sol i s’accentua més el moment de fer el vermut», explica Laura Prats, directora de màrqueting de Vermuts Miró.

L’empresa encetarà un procés de petició per fer oficial aquest dia. Com que el primer diumenge de primavera enguany és el proper diumenge, 26 de març, Vermuts Miró anima a tothom que celebri amb un vermut el futur Dia Internacional del Vermut. Cal recordar que la proclamació d’aquest dia vol reconèixer la importància de la beguda i el que significa el moment de «fer el vermut» a nivell social.

tracking