Diari Més

Societat

Els infants podran compartir amb les seves mascotes la 4a Trobada dels Tarraconins Saludables

La caminada familiar s’uneix a la 3a edició de la Passejada de gossos

Unes 600 persones es reuneixen a la 3a trobada dels Tarraconins Saludables

Unes 600 persones es reuneixen a la 3a trobada dels Tarraconins SaludablesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona acollirà, el diumenge 2 d’abril, la 4a Trobada dels Tarraconins Saludables, organitzada pel Servei Municipal de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Tarragona i El Club dels Tarraconins, amb el Col·legi de Veterinaris de Tarragona. En aquesta edició els infants podran assistir a la caminada acompanyats de les seves mascotes, ja que l’esdeveniment s’ha unit amb la III passejada de gossos per fomentar la cura i el respecte pels animals.

La trobada tindrà lloc a les 10h al Parc del Francolí i el punt de trobada i inici de la marxa serà a la zona del vaixell pirata. El recorregut és d’aproximadament 3,6 km totals i és circular, fet que fa que sigui assequible per tothom. En acabar el recorregut la unitat canina de la Guàrdia Civil realitzarà una exhibició d’ensinistrament caní.

La Fundació Onada col·labora en aquesta edició dels Tarraconins Saludables posant a disposició dels assistents el servei de guingueta i lavabos. La gestió del Parc del Francolí, a càrrec de la Fundació Onada, és un projecte que promou la inserció laboral de persones amb discapacitat i/o trastorn mental, la cohesió social i el desenvolupament sostenible d’aquest espai.

Requisits perquè els tarraconins puguin realitzar la caminada amb les seves mascotes

Els infants inscrits rebran una bossa amb una peça de fruita i una ampolla d’aigua. Per la seva banda, el Col·legi de Veterinaris dotarà a cada mascota participant d’un dorsal i aigua. Per participar, els responsables dels animals hauran de dur-los lligats, dur els gossos de raça potencialment perillosa amb un morrió, portar a sobre bosses de femtes i recollir els excrements, identificar amb microxip els gossos participants, seguir l’itinerari establert per l’organització i respectar sempre el vianant.

Tots aquells que vulguin participar en l’esdeveniment poden inscriure’s a www.tarraconins.cat. Es repartiran avituallaments i obsequis, atorgats als 200 primers infants inscrits. La data límit d’inscripció és el 30 de març. Les persones no inscrites podran participar igualment a la caminada popular i gaudir de l’exhibició canina final.

tracking