Diari Més

'Bonavista es algo más', el nou tema d'Operv Primv que mostra el barri al món

Tant la lletra de la cançó com el videoclip fan un retrat d'un dels barris de ponent de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de Bonavista Operv Primv ha creat un tema que pretén mostrar al món com és casa seva, convertint el barri tarragoní i els seus veïns en els protagonistes tant de la lletra de la cançó com del videoclip. Amb el nom de 'Bonavista es algo más, l'equip de futbol Racing CF Bonavista, el mercat de Bonavista i partides de cartes i dòmino als bars del barri, entre d'altres, apareixen a les imatges del vídeo, que descriu com és Bonavista.

La lletra de la cançó, una barreja de pop, funk, rap i R&B, descriu la vida al barri. Amb frases com «jo sóc d'un lloc on no importa l'aparença, on la realitat no és com te l'expliquen», i «visc en un lloc on sents a les persones a prop, si necessites una mà te la presten», els quatre músics que formen el grup volen mostrar que «ser del barri» crea vincles molt forts entre veïns.

Persones assegudes en terrasses del barri, paradistes del mercat de diumenge, veïns de la tercera edat o joves a les places. Tots ells, orgullosos de ser de Bonavista, il·lustren la cançó d'Operv Primv al videoclip, que es pot veure a la capçalera d'aquesta notícia.

Una captura del videoclip d'Operv Primv, amb els músics al mercat de Bonavista.

'Bonavista es algo más', el nou tema d'Operv Primv que mostra el barri al mónYoutube

tracking