Diari Més

Societat

La TAP acull els millors food trucks

La tercera edició del Festival Food Truck omple la Tarraco Arena Plaça d’un ambient especial

Imatges de les furgonetes restaurant a la Tarraco Arena Plaça.

Food Trucks a la TAPGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de divendres, i fins diumenge, la Tarraco Arena Plaça s’omple dels millors establiments de menjar sobre rodes en la tercera edició del Festival Food Truck. Vint de les millors furgonetes restaurants ofereixen tot tipus de menjar: hamburgueses, entrepans, cuina mexicana, gelats i dolços. A més, també hi ha menús vegetarians i vegans.

Tot en un escenari com la TAP que, a més, es rodeja d’un gran ambient ja que els food trucks no són els únics protagonistes. Juntament amb aquest festival gastronòmic es celebra el ‘vintage market’, que ajuda a transportar els assistents a un ambient únic i especial. Per si això fos poc, acompanyaments musicals i mostres de danses com salsa o lindy hop posen la cirereta al pastís. Un dels moments musicals amb més participació va arribar, divendres a la nit, amb una improvisada competició de ball de salsa.

En aquesta tercera edició del Festival Food Truck també hi ha lloc per a les novetats, com el viral bottle challenge. Dissabte a la tarda i diumenge el matí es viurà una competició d’aquest fenomen que ha tingut una incidència molt gran entre el públic més juvenil.

tracking