Diari Més

Els veïns de la Floresta neguen haver-se queixat de la presència d'una colònia de gats al barri

Asseguren que van demanar a l'Ajuntament que netegés el terreny simplement per treure la brutícia, sense ocasionar cap perjudici per la colònia de gats que hi viu

Les casetes dels gats estaven situades en terrenys propers a les Gavarres.

Una colònia de gats enfronta GaTvarres i diversos veïns de la florestaG.H.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns de la Floresta ha negat rotundament que hi hagi hagut cap problemàtica amb una colònia de gats controlada per l’associació GaTvarres. Concretament els veïns desmenteixen haver enviat una excavadora per destruir les casetes dels felins situades en un terreny del barri, tal i com havia afirmat la membre de GaTvarres, Glòria Herrera, a Diari Més.

El president de l’Associació de Veïns de la Floresta, Miguel Cruz, explica que els veïns van demanar a l’Ajuntament que netegés el terreny, situat entre el camp de futbol i el terreny de joc de petanca, simplement per retirar-hi les herbes i la brutícia per tal que no es convertís en un abocador. “En cap moment la nostra intenció va ser destruir les casetes dels gats, sinó que el primer que vam dir al consistori és que no les toquessin”, assegura Cruz. Per altra banda també ha assegura que no ha rebut cap queixa dels gats per part dels membres que volen recuperar el club de petanca.

Cruz assegura, en nom de tota la associació, que els veïns de la Floresta no tenen cap problema amb la colònia de 15 gats que viu en aquest solar. És més, afirma que s’han preocupat perquè no els passés res a les casetes dels gats ni als propis felins. “Per precaució, li vaig dir a una de noia de la Protectora que hi havia una caseta situada en un dels llocs on hi havia més brutícia i que digués a GaTvarres que la canviessin de lloc momentàniament perquè la màquina no s’emportés, sense voler, algun gat”, afirma Cruz.

L’associació de veïns creu que tot ha estat un malentès, i està totalment a favor que els gats continuïn al terreny. "Jo tinc animals a casa i tenim una membre de la Protectora a l’associació, així que no ens fan cap mal els gats” ha afirmat el president, que lamenta que hi hagi hagut aquest malentès.

tracking