Diari Més

Mercat Central

Els tarragonins posen un excel·lent a la remodelació de l'edifici

Alguns creuen que l’interior «és una mica fosc, tot i que les parades estan ben il·luminades»

Els clients demanen que els paradistes ofereixin bons preus.

Els tarragonins posen un excel·lent a la remodelació de l'edificiCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de primera hora del matí, els tarragonins feien cua per poder entrar al nou Mercat Central. Estaven impacients. Deu minuts després de l’obertura de portes, no hi cabia ni una agulla a l’interior de l’edifici. Alguns feien fotografies amb el mòbil, d’altres, de seguida van treure la llista de la compra i van anar per feina. Tothom estava encantat. «És espectacular, la decoració està molt encertada», deia Puri Esteve. A cada una de les columnes de l’edifici es podia veure un llaç gegant amb la bandera de Tarragona i globus daurats amb el logotip del Mercat.

Per altra banda, la majoria dels presents asseguraven que «l’interior de l’edifici és una mica fosc, tot i que les parades estan molt ben il·luminades», deien Joan Ferré i Maria Teresa Caballé, un matrimoni que compra habitualment al Mercat Central. Isabel Campaña i Lumi Portilla explicaven, mentre es prenien una Coca-cola a un dels bars del recinte, que «només demanem que ens facin un bon preu i que, cada vegada que vinguem, puguem viure una experiència». Arnau Curto i Robert Hol van acompanyar a la seva àvia, Mercè Montserrat, a descobrir el nou equipament. «És un mercat modern per sota i antic per dalt», deia un dels néts, mentre l’àvia deia, bromejant, «segur que als de Reus no els hi agrada».

Durant tot el matí, un grup d’animació teatral va treure un somriure als presents. Un dels actors encarnava la figura de l’alcalde del 1915, any en què es va inaugurar l’edifici modernista del Mercat.

tracking