Diari Més

El Mercat Central continua de celebració

Les activitats principals són la gastronomia infantil i l'animació teatral

Fotografia de l'activitat de gastronomia infantil.

El Mercat Central continua de celebracióBlanca del Cacho Estil-les

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En motiu de la inauguració de les obres de remodelació del Mercat Central, que va tindre lloc el passat dijous 16 de març, l’Ajuntament de Tarragona i Espimsa han organitzat una sèrie d’activitats d’animació i festives. S’estan duent a terme del dijous al dissabte, tant a l’interior del recinte com als carrers dels voltants.

Aquest divendres 17 s’han organitzat dues activitats: per una banda, de les 17h a les 19h, a l’interior de l’edifici del Mercat Central, el Màster Mercat Jr. Tallers de gastronomia infantil; d’altra banda, de les 18,30h a les 21h, una altra animació teatral amb La Faixsula – (H)istriònis i la Xaranga Band Tocats.

La celebració finalitzarà aquest dissabte 18 amb un seguit de 3 activitats. De les 11h a les 13,30h, al Mercat Central i voltants, es podrà tornar a gaudir de l’Animació teatral amb La Faixsula – (H)istriònis i la Small River Brass Band. En segon lloc, de les 17h a les 19h, al Mercat Central tindrà lloc el Màster Mercat Jr. Tallers de gastronomia infantil. Per acabar, posarà fi a la inauguració l’actuació de l’Animació teatral amb La Faixsula – (H)istriònis i la Bandarra Street Orkestra, que es realitzarà de les 18.30h a les 21h, al Mercat Central i voltants.

tracking