Diari Més

Trànsit

Prohibeixen que els camions avancin vehicles en el tram del nou radar de l'A-7

Els vehicles poden ciruclar a una velocitat màxima de 100 km/h

Els carrils d'accés i sortida de  l'A-7 a l'alçada del cementiri són excesivament curts.

El nou radar no soluciona la problemàtica a l'A-7 pel que fa a accessos i sortidesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els camions tenen prohibit, des de fa uns dies, avançar als altres vehicles en el tram de l’A-7 entre el Nou Estadi i les Gavarres, en el qual han instal·lat el nou radar de tram. Així ho indiquen diversos senyals col·locades al llarg de la via, així com en diversos accessos. En aquesta secció de l’A-7 on s’han col·locat els nous radars, que van entrar en funcionament el passat 13 de febrer, els vehicles poden circular a una velocitat màxima de 100 km/h.

Cal dir que el nou radar, que ja porta un mes en funcionament, detecta quins vehicles superen els 100 quilòmetres per hora de velocitat mitjana al llarg dels 4.000 metres que hi ha entre les dues càmeres. Només afecta els vehicles que facin tot el tram.

Tal i com explica el Servei Català de Trànsit, amb aquest sistema es pretén que es respecti una velocitat de circulació homogènia en tot el tram de carretera i, a part de protegir un tram més llarg de carretera que un radar puntual, s’evita l'efecte de les frenades que es produeixen en alguns punts on únicament hi ha un radar fix».

tracking