Diari Més

La cultura del pernil aterra a Tarragona

L'Asociación Global de Amigos del Cuchillo Jamonero (AGACUJ) obre una delegació a les comarques tarragonines

Juan Fillat i José Espartero, representants tarragonins d'AGACUJ

La cultura del pernil aterra a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Asociación Global de Amigos del Cuchillo Jamonero (AGACUJ) obre una delegació a Tarragona per tal de defensar el món del pernil i protegir i salvaguardar els drets dels consumidors a la província. Els representants tarragonins de l’associació, sense ànim de lucre, són els reconeguts professionals en el tall del pernil i socis d’AGACUJ Juan Fillat i José Espartero.

L’associació dedicada al món del pernil, presidida per Clemente Gómez, ha augmentat un 100% el número de socis a l’Estat en el darrer any amb la intenció de convertir-se «en un referent i una opció seriosa, fiable i segura que ofereix al món del pernil i a la societat en general, garanties, protecció, formació i assessorament, tal i com explicat Fillat. «És important que la persona que compra un pernil conegui la seva certesa i que no li estiguin venent un producte fraudulent», exposa Espartero.

Per tal de resoldre tots els dubtes i consultes dels tarragonins sobre el món del pernil, AGACUJ ha habilitat el número de whattsapp 684 453 448, a més de respondre les qüestions a través de la seva pàgina web.

tracking