Diari Més

El Festival Food Truck torna a la Tarraco Arena Plaça

Divendres, dissabte i diumenge, activitats, menjar i molta diversió

Una imatge del festival de l'any passat.

El Festival Food Truck torna a la Tarraco Arena PlaçaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l'espectacular acollida que va tenir l'any passat, el Festival Food Truck torna enguany a la Tarraco Arena Plaça amb més força que mai. En la seva tercera edició, que es desenvoluparà divendres, dissabte i diumenge, el menjar, activitats diverses i, sobretot, molta diversió, es fusionaran a l'emblemàtica plaça tarragonina per intentar aplegar a milers de persones i superar l'èxit de la passada edició

Un mercat 'vintage', 20 dels millors Foodtrucks i música en directe són alguns dels atractius que ofereix aquest esdeveniment, el qual no s'aturarà durant tot el dia. A banda, la zona infantil, ajudarà als pares a què els més petits de la família també gaudeixen d'una activitat que comença a arrelar a Tarragona i que vol quedar-s'hi.

Per a aquesta edició, s'han seleccionat els millors menjars. Més de 25 classes d'hamburgueses, hot dogs, sushi, pasta italiana i, també, menjar per a vegetarians i vegans. No faltarà de res en una cita que compta amb una gran sorpresa, com és el Battle Challenge. Aquest repte consisteix a utilitzar ampolles d'aigua que han de girar i caure dempeus. Hi haurà diverses proves d'habilitat i, a més, una final amb molts premis per als participants, encara que la participació serà completament gratuïta.

Les portes de la Tarraco Arena Plaça s'obriran divendres a dos quarts de vuit del vespre i tancaran a la una. Dissabte, l'horari serà d'onze del matí a una de la matinada i, diumenge, també s'obrirà a les onze del matí, per dir adéu a aquesta edició a les cinc de la tarda.

tracking