Diari Més

Successos

Un home amenaça de mort amb un ganivet als veïns del Serrallo

La Guàrdia Urbana va detenir l’home a la una del migdia, després que provoqués una baralla al carrer Espinach

Els testimonis asseguren que l'home detingut feia hores que passejava amb el ganivet.

Un home amenaça de mort amb un ganivet als veïns del SerralloDM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Serrallo va tornar a viure dissabte al matí un episodi d’inseguretat, que va acabar amb un detingut per amenaces de mort amb arma blanca. Els fets van tenir lloc al carrer Espinach, on un home, de nacionalitat senegalesa, i amb un ganivet a la mà, amenaçava de mort als veïns que es trobava pels carrers del barri mariner des de les nou del matí, sense cap motiu aparent. Però no va ser fins al migdia, quan una dona va trucar a la Guàrdia Urbana alertant d’una baralla entre l’home del ganivet i un altre veí. «La baralla cada vegada anava a més», asseguren els testimonis.

La Guàrdia Urbana va rebre l’avís a un quart de dues del migdia. De seguida, una patrulla va arribar al lloc dels fets, va identificar els implicats en la baralla, un portava un ganivet i l’altre un pal, i van prendre declaració als testimonis que estaven per la zona. Segons una veïna, l’home detingut feia hores que passejava pels carrers del barri amb el ganivet a la mà i cridant «morireu tots». Els veïns del Serrallo, atemorits per la situació, intentaven calmar a l’individu. Al cap d’unes hores, l’home va protagonitzar una discussió al mig del carrer Espinach.

Segons apunten alguns testimonis, la baralla es va produir per un problema de drogues. Fins al lloc dels fets, es van desplaçar dotacions de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Portuària. El carrer Espinach va quedar totalment tallat i no es podia circular per la zona durant una hora. Els veïns asseguren que no és la primera vegada que aquest home produeix aldarulls i discussions, provocant la sensació d’inseguretat. «Ja no podem deixar els nostres fills sols pel carrer, vivim amb por», explicava un veí de la zona. La inseguretat als carrers del barri mariner de Tarragona continuen. És per això els veïns pensen en portar a terme alguna mobilització i recollir signatures per demanar més presència policial a la zona i evitar els episodis d’aldarulls viscuts aquest últim any.

tracking