Diari Més

Successos

Busquen diversos homes que van disparar contra una casa de Tarragona

El tiroteig es va produir ahir diumenge al carrer de la Rotllana, entre el Llorito i l'A-7

El tiroteig es va produir en una casa del carrer de la Rotllana, entre la zona del Llorito i l'A-7.

Busquen diversos homes que van disparar contra una casa de TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra busquen almenys cinc homes que ahir van disparar contra la façana d'una casa a Tarragona. El tiroteig es va produir ahir sobre les dues de la tarda al carrer de la Rotllana, a l'urbanització del Llorito de Tarragona, a les proximitats del centrepenitenciari de Mas Enric, sense que causés danys personals.

Cinc homes, d'aspecte magribí, es van dirigir a la casa, que segons alguns veïns està ocupada il·legalment, a bord d'un turisme negre model Opel Corsa. Mentre un es va quedar al cotxe i el va deixar preparat per fugir, els altres tres van disparar armes curtes contra la façana de la casa. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que es van disparar sis trets, encara que no tots van impactar a l'edifici, amb una arma curta de 9mm, i tres més amb una escopeta, que van impactar contra una paret de l'interior.

El tiroteig -tècnicament els Mossos el defineixen com a detonacions en no haver-hi foc creuat- no va causar danys personals, encara que va mobilitzar una ambulància. Segons fonts pròximes al cas, de moment, no hi ha detinguts. Els dos ocupants il·legals que hi havia a dins la casa van resultar il·lesos. La policia, però, els investiga a tots dos per un delicte contra la salut pública perquè s’hi va localitzar una plantació amb mig centenar de plantes marihuana. Els Mossos treballen amb la hipòtesi que el cas pugui estar relacionat amb un assumpte de drogues.

tracking