Diari Més

Política

En marxa la plataforma de suport a Pedro Sánchez

Més de 150 militants van assistir divendres a l'acte, on es va fer una lectura del manifest de suport elaborat per la pròpia militància

La presentació va ser multitudinària.

En marxa la plataforma de suport a Pedro SánchezCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma de suport al candidat a la Secretaria General del PSOE, Pedro Sánchez, constituïda per un nombrós grup de militants, va veure la llum aquest divendres.

La sala de l'IMET es va quedar petita, davant l’assistència de més de 150 militants, per escoltar la lectura del manifest, elaborat pels propis militants, en el qual es va remarcar el moment històric que viu el socialisme espanyol.

Els signants del manifest van explicar que que Pedro Sánchez i el seu equip encarnen l'esperit de canvi dins del partit que la societat reclama. Volen «retornar el protagonisme a la ciutadania perquè decideixen sobre allò que els afecta» i per això creuen que «cal, al capdavant del socialisme espanyol, una persona que defensi aquestes noves polítiques com a símbol de la resistència davant d’uns poders fàctics que pretenen seguir manegant els fils de la realitat».

Per a ells, «Pedro Sánchez encarna aquestes idees d’esquerra útil, al servei de la societat, per les que treballa el socialisme de les nostres comarques i s’ha destacat per la defensa del federalisme com a model d’Estat».

tracking