Diari Més

Mercat Central

La inauguració del Mercat Central rebrà als ciutadans amb diverses activitats

Es desenvoluparan del dijous al dissabte, tant a l’interior del recinte com als carrers dels voltants

Els industrials treballen a ritme frenètic per posar a punt les parades abans del dia de la inauguració.

Els horaris del nou Mercat Central es revisaran després d'un any de provaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En motiu de la inauguració de les obres de remodelació del Mercat Central, que tindrà lloc el proper dijous dia 16 de març, l’Ajuntament de Tarragona i Espimsa han organitzat una sèrie d’activitats d’animació i festives. Es desenvoluparan del dijous al dissabte, tant a l’interior del recinte com als carrers dels voltants.

El dijous 16 de març, a les 10h, hi haurà la inauguració del nou Mercat Central amb la participació del Cor L’Àncora i l’animació teatral amb Toc de Gresca i Stromboli Jazz Band. A la tarda, de les 18.30h a les 21h, al Mercat Central i voltants, es realitzarà una animació teatral amb La Faixsula – (H)istriònis i la Xaranga Tocabemolls Cuplets catalans de l’Estudi de Música amb Cantabambolines.

El divendres 17, de les 17h a les 19h, a l’interior de l’edifici del Mercat Central, se celebrarà el Màster Mercat Jr. Tallers de gastronomia infantil. Més endavant, de les 18,30h a les 21h tindrà lloc una altra animació teatral amb La Faixsula – (H)istriònis i la Xaranga Band Tocats.

Per últim, dissabte 18, per una banda, de les 11h a les 13,30h, al Mercat Central i voltants, es podrà tornar a gaudir de l’Animació teatral amb La Faixsula – (H)istriònis i la Small River Brass Band. D’altra banda, de les 17h a les 19h, al Mercat Central tindrà lloc el Màster Mercat Jr. Tallers de gastronomia infantil. Finalment, es posarà fi a la inauguració l’actuació de l’Animació teatral amb La Faixsula – (H)istriònis i la Bandarra Street Orkestra, que es realitzarà de les 18.30h a les 21h, al Mercat Central i voltants.

tracking