Diari Més

Els veïns alerten d'un nou robatori a la Part Alta però la policia hi arriba massa tard

La Guàrdia Urbana està investigant els fets

La façana de la casa, el número 6 del carer del Notari Albiñana.

Els veïns alerten d'un nou robatori a la Part Alta però la policia hi arriba massa tardLucas Balbino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una casa de la Part Alta de Tarragona ha estat, de nou, objecte d'un robatori la nit d'aquest dijous cap a divendres. Segons informa un veí de la zona, ha sentit sorolls al carrer durant la matinada, i en mirar d'esbrinar d'on venien, ha vist un grup de persones encaputxades i amb dessuadores que estaven intentant accedir a una casa des del balcó. L'avís, segons puntualitza la Guàrdia Urbana, s'ha realitzat a les 3.50 hores de la matinada. La casa on intentaven entrar és el número 6 del carrer del Notari Albiñana. El veí ha decidit trucar a la policia per avisar-los, després que a mitjans d'aquesta setmana entressin a robar a una altra casa de la mateixa zona. En aquella ocasió es van endur més de 4.000 euros en efectiu que van trobar a l'interior de l'habitatge.

Aquesta matinada, els agents s'han desplaçat fins al lloc dels fets pocs minuts després de l'avís, però quan hi han arribat els lladres ja havien marxat. Han realitzat una cerca pel voltant, però han seguit sense poder localitzar els sospitosos seguint les descripcions proporcionades pels veïns. Segons asseguren la investigació, a càrrec de la Guàrdia Urbana, segueix oberta per tal d'esbrinar els culpables del robatori.

Lucas Balbino, portaveu de l'Associació de Veïns de la Catedral, reitera la inseguretat que hi ha a la Part Alta i posa de manifest els robatoris i actes vandàlics que continuament pateixen els veïns de la zona. Sense anar més lluny, la setmana passada alguns veïns van evitar 'in extremis' que un habitatge fos ocupat. Després d'una petició per part de l'Associació de Veïns, elcap de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de la Guàrdia Urbana de Tarragona, Fèlix Miguel Soto, va visitar la zona en una visita guiada amb els veïns on li van mostrar els desperfectes dels habitatges de la Part Alta.

tracking