Diari Més

Educació

L'Aula Mòbil de Fundación Repsol apropa el món de l'Energia als escolars de Tarragona

Les visites són per a grups de 12 a 16 anys, però també estarà oberta al públic general

A través dels panells i les diferents activitats programades, els escolars podran conèixer el món de l'energia.

L'Aula Mòbil de Fundación Repsol apropa el món de l'Energia als escolars de TarragonaRepsol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundación Repsol impulsa la campanya El món de l’energia, sabies que…?, que ens visitarà a Tarragona aquests 6 i 8 de març a la Plaça Jacint Verdaguer. La iniciativa consisteix a sensibilitzar de manera educativa i didàctica als més joves, ensenyant-los la importància de l’energia a la societat actual. Els dies 9 i 10 també estarà a Tortosa, a la Plaça de les Corts Catalanes.

Aquesta campanya neix l’any 2013 amb l'objectiu de difondre, especialment entre els més joves, el món de l'energia i els processos de la indústria del petroli i els seus derivats. Les visites són per a grups de 30 alumnes de 12 a 16 anys, però a més, està oberta al públic general que vulgui participar en les activitats.

Les activitats estan dirigides principalment a estudiants d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional. L'Aula està equipada amb tecnologies d'avantguarda: la realitat augmentada, un mur interactiu, pantalles tàctils i audiovisuals. Tindrà, a més, adaptació per a persones amb discapacitat, facilitant tant el seu accés com la seva participació en les activitats.

A través dels panells i les diferents activitats programades, els escolars podran conèixer que el petroli és la font d'energia més utilitzada i com està present en la major part dels productes que utilitzem en la nostra vida quotidiana. L'Aula mostra, de manera propera i didàctica, els processos d'exploració i refinació del petroli, el funcionament de les plantes petroquímiques i com s'obtenen els productes derivats. També es poden conèixer els últims avenços tecnològics de la indústria energètica.

Des de la seva posada en marxa, ha recorregut més de 280 ubicacions i ha rebut la visita de més de 137.000 persones d'Espanya i Portugal.

L'aula comptarà, a més, amb adaptació per a persones amb discapacitat.

L'Aula Mòbil de Fundación Repsol apropa el món de l'Energia als escolars de TarragonaRepsol

tracking