Diari Més

Societat

L'ICS Camp de Tarragona homenatja els treballadors jubilats durant l'any 2016

També s'ha reconegut els professionals amb 25 anys de trajectòria

L'acte ha tingut lloc a l'auditori de la Diputació de Tarragona.

L'ICS Camp de Tarragona homenatja els treballadors que es van jubilar durant l'any 2016Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Gerència Territorial de l'ICS Camp de Tarragona ha celebrat aquest divendres l'acte d'homenatge 'amICSper sempre' als treballadors de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i de la xarxa d'Atenció Primària que es van jubilar durant l'any 2016 -un total de 78-, i als 66 professionals que han commemorat, durant el mateix any, els 25 anys de pertinença a la institució. L'esdeveniment ha tingut lloc a l'auditori de la Diputació de Tarragona.

L'acte ha comptat amb l'actuació musical del Cor LaBinota, grup que va participar en el programa de TV3 'Ohhappyday', que ha ofert alsassistentsun repertori de cançons populars com 'BohemianRapsody' deQueen.

La celebració ha estat presidida pel gerent territorial de l'ICS al Camp de Tarragona, RafaelGracia, el director de l'Hospital Universitari Joan XXIII, Albert Pons, el director d'Atenció Primària del Camp de Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal, acompanyats per la resta de directius de la institució. Posteriorment s'han lliurat records i insígnies de l'ICS. La celebració ha finalitzat amb un refrigeri al vestíbul de l'auditori.

Els assistens han pogut disfrutar de l'actuació musical del grup Jove Cor Flumine.

L'ICS Camp de Tarragona homenatja els treballadors que es van jubilar durant l'any 2016Diari Més

tracking