Diari Més

Cultura

La 5a Fira Minicrafts busca artesans que vulguin exposar i vendre els seus projectes

Un dels objectius d’enguany és aconseguir crear sinergies entre els participants

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Fira Minicrafts.

La 5a Fira Minicrafts busca artesans que vulguin exposar i vendre els seus projectesMinipop Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 5a edició de la fira de productes bonics deliciosament triats, la Minicraft, coincidirà un any més amb el festival Minipop, ja que ambdós esdeveniments se celebraran el primer cap de setmana de juny a Tarragona. Un dels objectius d’enguany és crear sinergies entre els participants de la ja consolidada fira de referència de productes de qualitat i bon gust, ja que el Minicraft pretén ser una trobada entre creadors perquè puguin intercanviar contactes o crear projectes comuns.

La convocatòria per participar a la fira ja està oberta als artesans de tots els àmbits. Els interessats en participar-hi han de presentar la seva candidatura abans del 17 de març al correu electrònic merce@minipop.cat. L’organització seleccionarà els expositors participants en base a uns criteris de qualitat i sintonia amb els objectius de la fira. Es valorarà especialment que els productes siguin fets artesanalment i que, fins i tot, es puguin elaborar durant la celebració de l’esdeveniment perquè el públic pugui comprovar com es fan.

Cal dir que la cita, que se celebrarà concretament els dies 2, 3 i 4 de juny, tindrà lloc a al tram de la coca central de la Rambla Nova. La instal·lació tornarà a anar a càrrec de l’arquitecte tarragoní Pere Socias i el seu equip d’arquitectes joves, els arquipops. En l’espai s’exposaran i vendran els projectes dels artesans de diverses disciplines admesos que, sovint, només es poden conèixer per internet.

tracking