Diari Més

Cultura

Les entrades pels espectacles de Teatres de Tarragona març-juny, a la venda demà dimecres

La temporada engega amb un concert de piano, el documental ‘Jujol-Gaudí’ i la Pepa Plana amb `Paradís pintat’

Reprenen la voluntat de crear l'Espai Jujol als pisos del Teatre Metropol

Reprenen la voluntat de crear l'Espai Jujol als pisos del Teatre MetropolCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les taquilles del Teatre Metropol i el web de Teatres posaran a la venda a partir d’aquest dimecres 1 de març a partir de les 9h les entrades per la nova temporada d’espectacles. La temporada març-juny s’iniciarà amb el concert del pianista Stephen Kovacevich junt a l’Orquestra Camera Musicae el proper dissabte 4 de març. Seguirà el dia 10 amb la projecció del documental Jujol-Gaudí el 10 de març a les 20h, coincidint amb la data de reobertura del Metropol el 1995.

El dissabte 11 de març serà el torn de l’espectacle Paradís Pintat, de la companyia Pepa Plana. L’espectacle tracta la cara més trista de les migracions i col·labora amb l’ONG de salvament marítim Proavtica Arms. Per altra banda, la temporada compta amb un cicle de música sacra,

Amb dues òperes dels Amics de l’Òpera de Sabadell i altres espectacles familiars de qualitat. Pel que fa a les produccions del moment, comptarem amb tres grans propostes com són L’Hostalera de Carlo Goldoni, L’Electe amb Ramon Madaula i Roger Coma i finalment, ja al juny, Infàmia amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch.

Els teatres segueixen fidels a la producció del territori, programant dos espectacles de Zona Zàlata i la Sala Trono; mantenint la programació anual de l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i oferint dos concerts més de caràcter territorial com són el de la Jove Orquestra InterComarcal (JOIC), amb una entretinguda tria d’obertures d’òperes i el la Banda Unió Musical (BUMT), amb la proposta d’un concert de bandes sonores de musicals, acompanyats per Albert Guinovart al piano.

tracking