Diari Més

Política

La CUP reclama a Ballesteros que constitueixi la mesa de diàleg de la Budellera

Els cupaires també han preguntat quan es sotmetrà novament el projecte urbanístic a l'aprovació inicial

Fotomuntatge que aporta una vista aèria de l'espai on està previst que es construeixi.

El Pla de la Budellera xoca amb l'Avantprojecte de la Llei de TerritoriCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Tarragona s’ha adreçat directament a l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, per preguntar quan es constituirà la mesa de diàleg de la Budellera que va prometre. La portaveu de la formació anticapitalista, Laia Estrada, reclama que «Ballesteros compleixi el que ell mateix anuncia», ja que «fins a data d’avui no ens consta que s’hagi constituït cap mesa, ni tampoc s’ha volgut consensuar res de res.»

Per altra banda, la CUP de Tarragona també ha preguntat quan es tornarà a sotmetre el projecte urbanístic de la Budellera a l’aprovació inicial. «Es va dir públicament que en el període aproximat d’un mes se sotmetria a aprovació inicial el nou projecte i, per ara, tampoc no en sabem res més», ha afirmat el regidor cupaire, Jordi Martí Font.

Per últim, la formació independentista ha valorat positivament l’actitud de defensa dels ciutadans envers el territori, els quals consideren que cada cop estan més sensibilitzats amb el patrimoni natural, històric i animal del litoral tarragoní.

tracking